Työhyvinvointi

Stressin kourista hyvinvoinnin äärelle

Tarjontani sopii Sinulle, joka haluat lisätä omaa ja työyhteisösi hyvinvointia ja löytää voimavaroja, iloa ja läsnäoloa. Sinulle on täällä tilaa, sellaisena kuin olet! Palveluideni avulla voit löytää takaisin itsesi ja vahvuuksiesi äärelle sekä rakentavaan vuorovaikutukseen muiden kanssa. Näin voit oppia toimimaan tarkoituksenmukaisemmin ja myötätuntoisemmin eri haasteiden keskellä. Autan sekä yksittäisiä työntekijöitä, että tiimejä, organisaatioita ja yhdistyksiä – kasvokkain ja ONLINE.

Elina Porokka - Työhyvinvointia, hengähdyshetkiä & voimavaroja

MOTIVAATIOTA & MERKITYKSELLISYYTTÄ työnohjauksella

Työnohjaus auttaa kirkastamaan omaa työnkuvaa, mahdollistaa lisämotivaation löytämisen, uuden uran suunnittelun, muutoksesta selviämisen, erilaisten tunteiden kanssa elämisen sekä itsensä kehittämisen ammatillisesti ja henkilökohtaisesti. Millaiset kysymykset sinua puhuttavat?

 Työnohjauksen myötä tarjoan Sinulle tukea erilaisiin työelämän kipukohtiin ja stressipisteisiin. Työnohjaus räätälöityy jokaisen ohjattavan tarpeisiin, ja on aina tavoitteellista toimintaa. Usein hyödynnämme työnohjauksissa myös mindfulnessia, eli hyväksyvää tietoistä läsnäoloa. Säännöllinen ohjaus auttaa pysähtymään omien ”uutisten” äärelle: mitä minulle kuuluu ja mitä tarvitsen nyt, jotta voin toteuttaa työtäni, kehittyä ammatillisesti ja kukoistaa myös vapaa-ajallani ilman jatkuvaa stressiä ja ahdistusta.

STRESSINHALLINTAA & ILOA tykytoiminnalla

Pidän myös hyvinvointipäiviä, koulutuksia ja kursseja. Hyväksyvä tietoinen läsnäolo ja tunnetaidot ovat erityisosaamistani. Rakennan mielelläni yhteisönne toiveiden ja tarpeiden mukaisia kokonaisuuksia esim. TyKy- ja virkistyspäiville, pikkujouluihin tai muihin tilaisuuksiin.

• Työhyvinvointia voi lisätä esimerkiksi yhteisen hyväntahtoisen naurun avulla. Naurujooga onkin suosittu Tyhy-päivien ohjelmanumero.

• Myös säännöllinen mindfulnessohjaus tukee työhyvinvointia, ja räätälöidyn kurssin tilaaminen juuri teidän tarpeisiinne on nyt mahdollista!