Työhyvinvointi

Stressin kourista hyvinvoinnin äärelle

Tarjontani sopii Sinulle, joka haluat lisätä omaa ja työyhteisösi hyvinvointia ja löytää voimavaroja, iloa ja läsnäoloa. Yhteistyömme avulla voit löytää takaisin itsesi ja vahvuuksiesi äärelle sekä rakentavaan vuorovaikutukseen muiden kanssa. Näin voit oppia toimimaan tarkoituksenmukaisemmin ja myötätuntoisemmin eri haasteiden keskellä. Autan sekä yrityksiä, työyhteisöjä, tiimejä ja järjestöjä, että yksittäisiä työntekijöitä – kasvokkain ja online.

Eläinavusteinen työnohjaus, mindfulness ja terapia

MOTIVAATIOTA & MERKITYKSELLISYYTTÄ työnohjauksella

Työnohjaus auttaa kirkastamaan omaa työnkuvaa, mahdollistaa lisämotivaation löytämisen, uuden uran suunnittelun, muutoksesta selviämisen, erilaisten tunteiden kanssa elämisen sekä itsensä kehittämisen ammatillisesti ja henkilökohtaisesti. Millaiset kysymykset sinua puhuttavat?

 Työnohjauksen myötä tarjoan Sinulle tukea erilaisiin työelämän kipukohtiin ja stressipisteisiin. Työnohjaus räätälöityy jokaisen ohjattavan tarpeisiin, ja on aina tavoitteellista toimintaa. Usein hyödynnämme työnohjauksissa myös mindfulnessia, eli hyväksyvää tietoistä läsnäoloa. Säännöllinen ohjaus auttaa pysähtymään omien ”uutisten” äärelle: mitä minulle kuuluu ja mitä tarvitsen nyt, jotta voin toteuttaa työtäni, kehittyä ammatillisesti ja kukoistaa myös vapaa-ajallani ilman jatkuvaa stressiä ja ahdistusta.

STRESSITTÖMÄMPÄÄ JA MYÖTÄTUNTOISEMPAA TYÖELÄMÄÄ luentojen ja vALMENNUSTEN AVULLA

Onko työyhteisönne kohdannut muutoksia, ilmeneekö ilmapiirissä haasteita tai kaipaako henkilöstö eväitä työhyvinvointiin ja -vireeseen – asiantuntevan valmentajan palkkaaminen voi olla organisaatiosi paras sijoitus.

Luentojen ja valmennusten avulla löydät välineitä hyvinvoinnin lisäämiseen. Saat tietoa ja uusia näkökulmia. Vahvistat omia ja tiimisi voimavaroja, erilaisten menetelmien avulla. Yhdistämme teoriaa ja käytäntöä, jotta saamme todellisia muutoksen siemeniä kylvettyä.  

Millaisen paketin Sinä tarvitset?