Työhyvinvointi

TYKY- JA VIRKISTYSPÄIVÄT

Työhyvinvointia TyKy- , TyHy- ja virkistysTOIMINNALLA!

Haluatko lisää iloa, läsnäoloa, stressinhallintaa tai tunnetaitoja? Tulen mielelläni tuomaan ihanaa ohjelmaa tyky- ja virkistyspäivillenne, pikkujouluihin ja muihin tilaisuuksiin. Myös eläinavusteiset hyvinvointipäivät ja -kurssit onnistuvat yhteistyökumppaneideni tiloilla.

Hintoihin vaikuttavat mm. osallistujamäärä, mahdolliset tarjoilut, tapahtuman sijainti ja kesto.

Ohjelmaesimerkkejä, joista voidaan koota juuri teidän toivomia kokonaisuuksia:

  • Mindfulnessharjoittamista.
  • Työhyvinvointipajat: teemoina esimerkiksi jaksaminen, voimavarat & stressinhallinta. Saat työkaluja joiden avulla voit lisätä omaa ja läheistesi hyvinvointia.
  • Naurujoogaa.
  • Työhyvinvointiteemoihin voidaan yhdistää myös eläinavusteisuutta.

Lämpimästi tervetuloa iloisen elämän ja työhyvinvoinnin lähteille!

Asiakkailta

YrittäjäALIVE -hyvinvointitilaisuus yrittäjille 

Elina Porokka oli luennoimassa aiheella ”ENEMMÄN ELOSSA – eväitä stressinhallintaan, jaksamiseen ja hyvinvointiin”. Elina jakoi ammatillisen työkalupakkinsa antia työnohjauksen, tunnetaitojen ja mindfulnessin viitekehyksestä. Kerronnassa kuului vahvasti omakohtainen sekä myötäelävä ote ja luento herätti kuulijoissa myönteistä tietoisuutta. Luento oli hyvinkin ajantasainen, herättävä (ihan konkreettisestikin!). Sain paljon palautetta yrittäjiltä esityksen jälkeen sen voimasta ja tunnelmasta; herätti ajattelemaan omaa tilannetta, arkea ja jopa tekemään jotain oman itsen hyvinvointiin. Elinan luento ei ollut sitä mitä tilattiin – vaan paljon enemmän! Elinan pehmeä ja jopa hillitty viestintätyyli muuntautui esityksessä voimakkaaksi ja voimaannuttavaksi. Ilta oli lämminhenkinen, iloinen ja antoisa. Puhujana Elina oli selkeä, mukaansatempaava sekä innostava. Voin Vihdin kunnan edustajana suositella Elina Porokkaa luennointitehtäviin.”

Kristiina Salo

Asiakkailta

”Meidän työporukka on kovasti kiitellyt iltapäivän annista. Tätä lisää!”

Asiakkailta

”Herätti huomaamaan kuinka paljon meillä on työporukassa hyviä asioita.”

Asiakkailta

”Tuli levollinen olo.”

Asiakkailta

”Hieno ja hyvin edennyt kokonaisuus, juuri meidän tarpeisiin tehty.”

Asiakkailta

Luento: TUNNETAIDOT YHTEISÖSSÄ JA ASIAKASTYÖSSÄ – Eväitä hyvinvointiin, tunnetaitoihin ja stressinhallintaan

”Tosi hyviä asioita. Aihe oli tärkeä, ylläpidettävä, tuttukin, silti uusia konkreettisia, hyödynnettäviä harjoitteita, asioita ja pohdittavaa jatkossakin. Oivalluksia omasta itsestä, voimaa, työkaluja työyhteisöön ja asiakastyöhön. Kuviot hyviä. Lämmin ilmapiiri, Sinä persoonana sydämellinen, innostava, asiantunteva ja- osaava. Tuli tunne, että sovit olemaan kanssamme hyvin. Kiittävät terveiset. Sydämellisesti.”

Vihdin Mielenterveysseura ry./Vihdin Kriisikeskus