Työhyvinvointi

Työhyvinvointipäivät, -luennot ja -valmennukset

Työhyvinvointiluennot ja -valmennus

Luennot ja valmennukset myötätuntoisemman ja stressittömämmän työelämän tueksi!

Haluatko lisää yhteenkuuluvuutta, läsnäoloa, stressinhallintaa tai tunnetaitoja työyhteisöllenne? Luennot ja työhyvinvointivalmennukset niin kasvokkain kuin onlinekin ovat saaneet kiitosta osallistujilta.

TYÖHYVINVOINTILUENNOT

TyöhyvinvointiluennotHanki henkilöstölle oppeja ja työkaluja, joita jalkautatte yhdessä yrityksen arkeen! Luennot tarjoavat konkreettisia harjoitteita ja toimintamalleja, sekä auttavat niiden saavuttamisessa.

Luentojen aiheita:
• Stressinhallinta työyhteisössä – eväät työhyvinvoinnin ja työvireen edistämiseksi
• Mindfulness muutoksen hallinnan työkaluna – läsnäolo ja keskittymiskyky voimavarana
• Toimivan yhteistyön rakentaminen – psykologinen turvallisuus ja rakentava vuorovaikutus työarjessa

Lisätiedot:
• Kesto 2 x 45 min (Yksi kokonaisuus, sisältäen 1 aihepiirin, välissä lyhyt tauko.)
• Hinta 500 € + alv 24 % (Teams, tai asiakkaan toivoma alusta) / Asiakkaan tiloissa Uudellamaalla + 150 €*
• Luennot on mahdollista toteuttaa erikseen sovittaessa myös eläinavusteisesti tai voimauttavissa luontoympäristöissä yhteistyökumppaneideni tiloissa.

TYÖHYVINVOINTIVALMENNUS

urvallisessa vuorovaikutuksessa tunnistetaan asiakkaan omia kipupisteitä ja toivetilaa, hyödynnetään useita eri menetelmiä ja otetaan ensimmäiset askeleet muutokseen. Työhyvinvointivalmennus sisältää stressinhallinta- ja tunnetyökaluja, läsnäoloharjoituksia sekä erikseen sovittaessa eläinavusteisuutta. Valmennukset on mahdollista toteuttaa erikseen sovittaessa myös eläinavusteisesti tai voimauttavissa luontoympäristöissä yhteistyökumppaneideni tiloissa.

Puolikas päivä 2 x 1,5 h
• 850 € + alv 24 % (Teams, tai asiakkaan toivoma alusta) / Asiakkaan tiloissa Uudellamaalla + 150 €*.

Aloitamme matalan kynnyksen mindfulnessharjoitteella ja lyhyellä stressinhallinta- ja tunnetyökalun esittelyllä ennen työnohjauksen työkalujen testaamista. Sopii osaksi työhyvinvointipäivää tai itsenäisenä kokonaisuutena. Max 15 henkilöä.

Kokonainen päivä 2 x 3 h
• 1500 € + alv 24 % (Teams, tai asiakkaan toivoma alusta) / Asiakkaan tiloissa Uudellamaalla + 150 €*.

Sopii omana kokonaisuutena työhyvinvointipäiväksi ja vie hyvinvointia eteenpäin stressinhallinta- ja tunnetyökalujen, läsnäoloharjoitusten ja monipuolisten työnohjausmenetelmien keinoin. Max 10 henkilöä.

Viiden kerran setti 5 x 1,5 h
• 1700 € + alv 24 % (Teams, tai asiakkaan toivoma alusta.) / Asiakkaan tiloissa Uudellamaalla + matkakulut sopimuksen mukaan.

Sopii pitkäjänteiseksi oman työn ja tiimin yhteistyön kehittämisen paikaksi. Stressinhallinta- ja tunnetyökalut, läsnäoloharjoitukset ja monipuoliset työnohjausmenetelmät alkavat jalkauttaa muutoksia työarkeen. Max 8 henkilöä / ryhmä.

 

Tällä hetkellä ohjauskalenteri on täynnä. Tiedustele vapaita luento- ja valmennusaikoja vuodelle 2024: info(at)elinaporokka.fi 

Asiakkailta

YrittäjäALIVE -hyvinvointitilaisuus yrittäjille 

Elina Porokka oli luennoimassa aiheella ”ENEMMÄN ELOSSA – eväitä stressinhallintaan, jaksamiseen ja hyvinvointiin”. Elina jakoi ammatillisen työkalupakkinsa antia työnohjauksen, tunnetaitojen ja mindfulnessin viitekehyksestä. Kerronnassa kuului vahvasti omakohtainen sekä myötäelävä ote ja luento herätti kuulijoissa myönteistä tietoisuutta. Luento oli hyvinkin ajantasainen, herättävä (ihan konkreettisestikin!). Sain paljon palautetta yrittäjiltä esityksen jälkeen sen voimasta ja tunnelmasta; herätti ajattelemaan omaa tilannetta, arkea ja jopa tekemään jotain oman itsen hyvinvointiin. Elinan luento ei ollut sitä mitä tilattiin – vaan paljon enemmän! Elinan pehmeä ja jopa hillitty viestintätyyli muuntautui esityksessä voimakkaaksi ja voimaannuttavaksi. Ilta oli lämminhenkinen, iloinen ja antoisa. Puhujana Elina oli selkeä, mukaansatempaava sekä innostava. Voin Vihdin kunnan edustajana suositella Elina Porokkaa luennointitehtäviin.”

Kristiina Salo

Asiakkailta

”Meidän työporukka on kovasti kiitellyt iltapäivän annista. Tätä lisää!”

Asiakkailta

”Herätti huomaamaan kuinka paljon meillä on työporukassa hyviä asioita.”

Asiakkailta

”Tuli levollinen olo.”

Asiakkailta

”Hieno ja hyvin edennyt kokonaisuus, juuri meidän tarpeisiin tehty.”

Asiakkailta

Luento: TUNNETAIDOT YHTEISÖSSÄ JA ASIAKASTYÖSSÄ – Eväitä hyvinvointiin, tunnetaitoihin ja stressinhallintaan

”Tosi hyviä asioita. Aihe oli tärkeä, ylläpidettävä, tuttukin, silti uusia konkreettisia, hyödynnettäviä harjoitteita, asioita ja pohdittavaa jatkossakin. Oivalluksia omasta itsestä, voimaa, työkaluja työyhteisöön ja asiakastyöhön. Kuviot hyviä. Lämmin ilmapiiri, Sinä persoonana sydämellinen, innostava, asiantunteva ja- osaava. Tuli tunne, että sovit olemaan kanssamme hyvin. Kiittävät terveiset. Sydämellisesti.”

Vihdin Mielenterveysseura ry./Vihdin Kriisikeskus