Stressinhallintaa ja työhyvinvointia käytännössä! Mindfulness tarkoittaa hyväksyvää tietoista läsnäoloa. Se on mielen kykyä asettua tähän hetkeen. Mindfulness-Based Stress Reduction (MBSR) on stressinhallinta- ja rentoutusmenetelmä, jonka säännöllinen harjoittaminen tukee terveyttä ja immuunipuolustusjärjestelmää sekä auttaa mm. työhyvinvoinnin lisäämisessä, rentoutumisessa ja stressinhallinnassa. Löydämme levollisuutta olla vaikeidenkin asioiden kanssa ja kykymme iloita pienistä asioista kasvaa. Todellista boostia työhyvinvoinnille!

MINDFULNESSPAKETIT YHTEISÖNNE TARPEISIIN

  1. Hyvinvointia työhön hyväksyvän tietoisen läsnäolon avulla – mindfulnesstuokio (60 min.)
  • Ohjatun tunnin avulla saatte välineitä taukojen viljelemiseen ja hyvinvoinnin lisäämiseen työarjessa. Opitte mistä hyväksyvässä tietoisessa läsnäolossa on kyse ja pääsette harjoittamaan ohjatusti. Tuokio toimii hyvänä mikrotaukona kesken puurtamisen.
  • Tuokio sopii niin vasta-alkajille kuin kokeneille mindfulness-harjoittajille. Maksimiosallistujamäärä on 20 henkilöä.
  • Ohjaus on mahdollista toteuttaa työyhteisönne tiloissa Uudellamaalla.
  • Ohjatun tunnin (60 minuuttia) hinta on: 250 € + matkat.
  1. Stressinhallinta työyhteisössä – eväät työhyvinvoinnin ja työvireen edistämiseksi (6 kerran mindfulnesskurssi: 6 x 1,5h)
  • Säännöllisen mindfulnessharjoittamisen avulla voit kehittää läsnäolon-, stressinhallinnan ja palautumisen taitojasi. Työyhteisössä toteutettava oma kurssi vahvistaa myös yhteishenkeä ja vuorovaikutustaitoja.
  • 6 kerran mindfulnesskurssi kutsuu työyhteisöjä, jotka haluavat kasvattaa työhyvinvointiaan kehittämällä läsnäolon taitoa sekä kykyä hakeutua sopivaan viretilaan. Voitte olla vasta-alkajia tai kokeneita mindfulness-harjoittajia. Maksimiosallistujamäärä on 20 henkilöä.
  • Ohjaus on mahdollista toteuttaa työyhteisönne tiloissa Uudellamaalla.
  • Kurssin (6 x 90 minuuttia) hinta on: 1800 € + matkat. Kurssihintaan kuuluu kurssimateriaali sekä harjoittamisen ohjaus.

Tällä hetkellä ohjauskalenteri on täynnä. Tiedustele omaa tuokiota tai kurssia vuodelle 2024: info(at)elinaporokka.fi