läsnäoloa & voimavaroja

Lyhytterapia

Elina Porokka - Työhyvinvointia, hengähdyshetkiä & voimavaroja

Hyvinvointia lyhytterapialla

Ratkaisukeskeinen lyhytterapia on voimavaroihin suuntaavaa lyhytkestoista terapiaa. Terapiassa on tarkoitus yhdessä terapeutin kanssa tutkia ja jäsentää miten asiakas kokee ja tulkitsee mielessään tapahtumia, tilanteita ja itseään. Terapian tavoitteena on lisätä asiakkaan itseymmärrystä ratkaisukeskeisin keinoin sekä löytää uudenlaisia selviytymiskeinoja. Terapialle määritellään tavoitteet yhdessä asiakkaan kanssa, ja niiden toteutumista seurataan terapian edetessä.

Lyhytterapia on matalan kynnyksen tukea monenlaisissa elämän kipukohdissa. Lyhytterapia soveltuu etenkin Sinulle, joka koet olevasi jonkinlaisen tuen tarpeessa, kaipaat jotain työnohjausta tiiviimpää, muttet välttämättä halua hakeutua tai pääse työterveyden tai Kelan tukemien psykoterapiapalveluiden äärelle. Saatat kokea esimerkiksi:

 – epämääräistä väsymystä, ärtymystä tai uupumusta.

– kuormittavaa elämäntilannetta tai käyt läpi kriisiä.

– fyysisiä oireita, jotka kielivät stressistä.

Elina Porokka - Työhyvinvointia, läsnäoloa & voimavarojaYksin ei kannata jäädä: jo muutama tapaaminen ja asioiden luottamuksellinen jakaminen ohjaamisen ammattilaisen kanssa voi selkeyttää oloa kummasti. Pysähtyminen itsesi äärelle auttaa kuulemaan tarpeitasi paremmin, ystävystymään haavojesi kanssa ja löytämään omia voimavarojasi.

Olen kokenut ryhmien ja yksilöasiakkaiden ohjaaja. Tarjoan läsnäoloni ja oman työkalupakkini hyödynnettäväksesi. Kun kaipaat tukea arjen tai työn aiheuttamiin pulmiin, ota yhteyttä. Minun kanssani pääset lyhytterapian saralla itsetuntemuksen matkalle, jossa hyödynnämme monipuolisesti sinun kaipaamiasi työkaluja ja vahvistamme sinun voimavarojasi, ratkaisukeskeisesti. Yhdistämme tarvittaessa ratkaisukeskeisyyteen mindfulnesspohjaisia harjoitteita sekä kokemuksellisesta tunnetaitovalmennuksesta vaikuttaviksi havaittuja psykoedukatiivisia menetelmiä.

! Mehiläisen vastaanotto jää lyhyelle tauolle 16.12.2021. Vastaanotto jatkuu jälleen keskiviikkoisin 2.2.2022 alkaen !

  • Otan muina päivinä vastaan myös omassa työhuoneessani Vihdin Vanjärvellä – myös Mehiläisen tauon aikana.
  • Voit myös tiedustella terapia-aikoja etäyhteydellä.

 Elina Porokka: info(at)elinaporokka.fi tai puh. 044-3378 338. 

Lämpimästi tervetuloa omien voimavarojesi äärelle!

Asiakkailta

”Olo helpottui kun sai jakaa asioita toisen kanssa. Enää ne ei tunnu niin isoilta.”

Asiakkailta

”Oli huojentavaa huomata miten paljon omia voimavaroja ja työkaluja onkaan kertynyt.”

Asiakkailta

”Elina – olet lämmin ja luottamusta herättävä. Sinulle on helppo puhua. Kuuntelet ja hyväksyt jokaisen juuri sellaisenaan. Oli tervetullut, turvallinen ja kiitollinen olo.”