Pidä huolta omasta ja/tai työporukkasi hyvinvoinnista ja tilaa työnohjaus jaksamisenne tueksi. Saat välineitä ja voimavaroja monenlaisiin työssä kohtaamiisi haasteisiin sekä muuttuvan työn hallintaan. Ota yhteyttä ja varaa kevään ONLINE -ajat sekä ryhmä- että yksilöohjaukseen!

Voit myös satsata voimavaravalmennukseen ja tilata työhyvinvointipäivän tai -valmennuksen toiveidenne mukaan! Saat työkaluja joiden avulla voit lisätä niin työyhteisön, kuin omaa ja läheistesikin hyvinvointia ja stressinhallintataitoja. Työhyvinvointipäivät ja -ohjaukset voidaan toteuttaa helposti myös ONLINE. 

Myös eläinavusteiset hyvinvointipäivät ja -kurssit sekä työnohjaus onnistuvat yhdessä yhteistyökumppanini Ulla Hukan/Cardehumman kanssa. Tämän postauksen kuvassa poseeraa ihana Teemu-kana! Sinullakin on mahdollisuus päästä tutustumaan Teemuun ja muihin Cardehumman eläinystäviin, ja tutkimaan mitä hyvää eläimet ja luontoympäristö voivat tuoda työhyvinvointiisi.

Ota yhteyttä niin suunnitellaan teille ihanan voimauttava kokonaisuus. Tervetuloa antamaan aikaa omalle hyvinvoinnillesi!