Pidä huolta työporukkasi hyvinvoinnista ja tilaa TyKy-päivä toiveidenne mukaan! Saat työkaluja joiden avulla voit lisätä niin työyhteisön, kuin omaa ja läheistesikin hyvinvointia ja stressinhallintataitoja. Työhyvinvointipäivät ja -ohjaukset voidaan toteuttaa helposti myös etäyhteyksillä. 

Myös eläinavusteiset hyvinvointipäivät ja -kurssit onnistuvat yhteistyökumppaneideni tiloilla. Tämän postauksen kuvassa poseeraa ihanan Cardehumman Teemu-kana! Sinullakin on mahdollisuus päästä tutustumaan Teemuun ja muihin Cardehumman eläinystäviin, ja tutkimaan mitä hyvää eläimet ja luontoympäristö voivat tuoda työhyvinvointiin. Ota yhteyttä niin suunnitellaan teille ihanan voimauttava kokonaisuus!

Toinen työhyvinvointia pitkäjänteisesti tukeva tapa on työnohjaus. Se on oman työn tutkimista, arviointia ja kehittämistä. Voimme jäsentää erilaisia työssä kohdattuja haasteita ja löytää voimavaroja muuttuvan työn hallintaan. Voit tiedustella sekä ryhmä- että yksilöohjausaikoja. Meidän on mahdollista tavata etäyhteydellä ympäri Suomen, Sinun tiloissasi Pääkaupunkiseudulla, tai työhuoneessani Vihdin Vanjärvellä. Lue lisää työnohjauksen hyödyistä ja ota yhteyttä!

Tervetuloa antamaan aikaa omalle kehittymisellesi ja hyvinvoinnillesi!